نوشته شده توسط : brezzers

مارک داگن

مارک داگن، جوان ۲۹ ساله ای که پلیس به ظن فعالیت غیر قانونی در تعقیب او بود، در جریان تلاش پلیس برای بازداشت او بضرب یک گلوله کشته شد

سال گذشته، دولت بریتانیا در نخستین واکنش خود به ۳ روز آشوب های خیابانی در ماه اوت (مرداد) در چند شهر انگلستان، مسببین آتش سوزی ها و غارت گسترده فروشگاه ها را جمعی هرج و مرج طلب و اوباش حرفه ای خواند و دستگیری و محاکمه آنان را از پلیس و مقامات قضایی طلب کرد. ولی اکنون، ۸ ماه پس از آن حوادث یک گروه مستقل تحقیق که به دستور دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا مأمور ریشه یابی آن وقایع تکان دهنده شده بود، در گزارش خود ریشه طغیان و خشم جوانان شهرنشین را کمبود ها و نارسایی های اجتمایی یافته و مسئولیت آن را متوجه خود دولت کرده است.

جرقه ای که نخستین آتش آشوب های خیابانی در لندن را شعله ور کرد یورش پلیس به تظاهرات آرام شماری از ساکنان محله تاتنهام لندن برای اعتراض به کشته شدن یک جوان از اقلیت های قومی در اثر تیراندازی پلیس بود.

مارک داگن، جوان ۲۹ ساله ای که پلیس به ظن فعالیت غیر قانونی در تعقیب او بود، در جریان تلاش پلیس برای بازداشت او به ضرب یک گلوله کشته شد. درنخستین بیانیه درباره این واقعه که در اوایل ماه اوت سال گذشته (مرداد ماه) رخ داد، پلیس مدعی شد که فرد مقتول، که یک اسلحه کمری با خود حمل می کرد، نخست اقدام به تیراندازی کرده و پلیس در پاسخ وی را با شلیک یک گلوله از پای درآورد. خانواده و دوستان مارک داگن این ادعای پلیس را نپذیرفته و تظاهرات آرامی در مقابل کلانتری محل برپا کردند. وکیل خانواده مقتول نیز رسمأ از اقدام پلیس شکایت کرد.

تحقیقاتی که از طرف کمیسیون مستقل رسیدگی به شکایات از پلیس انجام گرفت روشن ساخت که در روز واقعه از اسلحه ای که مقتول با خود داشت تیری شلیک نشده بود.

با بالا گرفتن دامنه تظاهرات علیه پلیس لندن و اتهام پرونده سازی برای سرپوش گذاردن بر " نژاد پرستی پلیس" دامنه تظاهرات گسترش پیدا کرد و اعتراض های آرام اولیه به درگیری با پلیس منجر شد. دیری نگذشت که شورشهای خیابانی در چند محله لندن به خشونت و غارت و آتش سوزی فروشگاه ها و بانک ها انجامید.

در عرض یک شبانه روز شورش ها و برخورد های مشابهی در شهر های بزرگی مثل منچستر، بیرمنگهام و سالفورد آغاز شد و در کمتر از یک هفته دامنه خرابی و غارت به حدی رسید که دولت به پلیس دستور بازداشت وسیع داد و از مقامات قضایی خواست تا با تشکیل دادگاه های اضطراری خرابکاران و غارتگران را محاکمه و مجازات کنند.

پلیس هزاران نفر را بازداشت کرد و با استناد به صدها تصویر از تلویزیون های مدار بسته عمومی و خصوصی که بسیاری ازمردان و زنان جوان، سفید و سیاه پوست را در حال شکستن در و پنجره فروشگاه ها و غارت هر آنچه که بدستشان می رسید نشان می داد، شمار کثیری از آنان را متهم و روانه دادگاه ها کرد.

آشوب‌های لندن سه روز طول کشید

محاکمات سریع انجام شد و در عرض مدتی کوتاه، صدها جوان یا روانه زندان شدند و یا به انجام خدمات اجباری اجتماعی محکوم شدند.

در همان روز ها، دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا در نخستین واکنش خود درباره آشوب ها و آتش سوزی ها و به غارت رفتن کلی از اجناس فروشگاه های بزرگ و کوچک عاملان آن را جمعی اوباش و هرج و مرج طلب خواند که با سوء استفاده از نا امنی در بعضی از شهر ها دست به چپاول اموال و دارایی مردم زدند.

وزیر کشور و وزیر دادگستری هم بر ضرورت برخورد شدیدتر قانون با مجرمین آشوبگر و خرابکار و دادن اختیارات بیشتر به پلیس تآکید گذاردند.

بسیاری از روزنامه های طرفدار دولت هم خواستار برخورد شدید تر قانون با غارتگران و به زندان های طولانی تر انداختن خرابکاران شدند.

ولی انتشار چند گزارش درباره گستره جغرافیایی آشوب ها و مکان اجتماعی شرکت کنندگان در آن نشان داد که خلاصه کردن انگیزه ناآرامی ها در مسئله پر سابقه اعتراض به "رفتار تبعیض امیز پلیس با اقلیت های قومی" و یا نسبت دادن نا آرامی ها به "یکی از ویژگی های غیر قابل اجتناب" محله های فقیر نشین شهرهای بزرگ، در بهترین صورت ساده انگاری و در بدترین حالت آن نادیده انگاشتن و بی اعتنایی به مسائل عمیق اجتماعی است.

آشوب های خیابانی تابستان گذشته تنها چند ماه بعد از تظاهرات وسیع خیابانی دانشجویان دانشگاه های انگلستان علیه ۳ برابر شدن شهریه تحصیلات دانشگاهی صورت گرفت. در جریان آن تظاهرات نیز بین معترضین و پلیس برخورد های شدیدی رخ داد و به چند ساختمان دولتی و مراکز مالی خساراتی وارد شد.

از طرف دیگر، یکماه بعد از وقایع تابستان گذشته، لندن و چند شهر دیگر انگلستان شاهد ظهور حرکت اعتراضی دیگری شد که با عنوان "بازار لندن را اشغال کنید" در اعتراض به شرایط سخت اقتصادی در کشور و برنامه های ریاضت مالی دولت برای جبران کسری بودجه و بدهی های بی سابقه آن، حرکتی علیه سرمایه داری بی بند وبار نام گرفت و شرکت کنندگان در آن با خیمه زدن در کنار کلیسای بزرگ لندن مراکز بزرگ مالی و بانک های سرمایه گذاری در بازار لندن را آماج اعتراض های خود قرار دادند.

همزمان با این تحولات، آمارهای اقتصادی تمامآ حاوی خبر های نامساعد برای کلیه قشرهای جامعه به ویژه جوانان بوده است. جدید ترین آمار، شمار بیکاران در بریتانیا را که مشمول دریافت بیمه بیکاری می شوند دو میلیون و ششصد و هفتاد هزار نفر نشان می دهد که ۱.۲۰۰.۰۰۰ نفرشان را جوانان بین سنین ۱۶ تا ۲۴ سال تشکیل می دهد. همین آمار نشان می دهد که بیش از نیمی از جوانان جویای کار از اقلیت های قومی هستند.

ریشه یابی

مجموع این گزارش های اجتماعی و اقتصادی و حرکت های اعتراضی دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا را ناچار از قبول پیشنهاد تعیین گروهی مستقل برای تحقیق در پیرامون ریشه های نارضایی در میان جوانان در انگلستان و طغیان سال گذشته آنان کرد.

نتیجه این تحقیقات که این هفته منتشر شد صریح و بی پرده می گوید مسئول مستقیم کمبود ها و طغیان نارضایی در میان جوانان در انگلستان سیاست های نابخردانه دولت است.

گزارش گروه تحقیق به تمام مقامهای مسئول در دولت و نهاد های آموزشی و اجتماعی هشدار می دهد که در انگلستان اکنون بیش از نیم میلیون "خانواده فراموش شده" وجود دارد. خانواده هایی که والدین آن سال ها است بیکار مانده اند و از راه دریافت بیمه بیکاری یا کارهای یدی روز مزد امرار معاش می کنند که چنین خانه ای طبعآ محیط مناسبی برای تربیت فرزندان آنها نخواهد بود که یا از مدرسه فراری اند و یا به مدارسی می روند که در آن نه از انضباط خبری هست و نه از درس و معلمی کار آزموده.

"مجموع این گزارش های اجتماعی و اقتصادی و حرکت های اعتراضی دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا را ناچار از قبول پیشنهاد تعیین گروهی مستقل برای تحقیق در پیرامون ریشه های نارضایی در میان جوانان در انگلستان و طغیان سال گذشته آنان کرد"

قطع یا کاهش شدید بودجه طرح های مختلف در برنامه های اجتماعی و کارآموزی های حرفه ای به علت سیاست سخت گیرانه ریاضت اقتصادی دولت ائتلافی بریتانیا برای جبران کسری بودجه، یکی دیگر از موضوعهای مطرح در این گزارش است که با توجه به مقاومت شدید دولت در مقابل توصیه های حزب اقلیت کارگر و نهاد های غیر سیاسی برای تعدیل بعضی از سیاست های اعلام شده در لایحه بودجه امیدی به تغییر آن در کوتاه مدت وجود ندارد.

در میان یافته های این گروه تحقیق می بینیم که بسیاری از جوانان در خانواده های بیکار یا کم درآمد نه امیدی به آینده دارند، نه آرزویی که بخواهند آن را عملی کنند و نهایتآ نه احساس مطرح بودن در جامعه و آینده آن را دارند.

کمبودها

گروه تحقیق جای تردید باقی نمی گذارد که اگر دولت و نهادهای محلی واقعآ در فکر جبران کمبود ها، اصلاح نواقص و بازگرداندن جوانان به فعالیت اجتماعی و تشویق آنها به فراگیری فن و حرفه ای باشند باید برنامه ای نو بریزند.

مهمترین کمبود ها و نواقصی که در این گزارش بچشم می خورد عبارتند از:

۱- نبود امکان پیشرفت اجتماعی و ورود جوانان به دنیای کار و پیشه.

۲- نبود تعلیم و تربیت درست در خانه و مدرسه.

۳- نبود روش و برنامه ای حساب شده در سیستم قضایی کشور برای راهنمایی و آموزش بزهکاران برای پرهیز از تکرار جرم.

۴- تفوق مال پرستی و مظاهر آن در جامعه به عنوان معیار سنجش موفقیت و اعتبار اجتماعی.

۵- ادامه سوء ظن و بی اعتمادی جوانان نسبت به پلیس، به ویژه در میان قشر های کم درآمد و اقلیت های قومی.

توصیه ها

در پی این شورش‌ها، پلیس هزاران نفر را بازداشت کرد

طبیعی است که توصیه های گروه تحقیق که اعضاء آنرا چند حقوقدان، جامعه شناس و کارشناس آموزش و پرورش تشکیل می داد باید جبران سریع تمام کمبود های یاد شده می بود. ولی آنها احتمالآ با آگاهی از موضع دولت در قبال مسئله کسری بودجه و پافشاری آن بر ضرورت اعمال ریاضت اقتصادی بر تمام سطوح جامعه، گام حیاتی را ایجاد کار و پیشه برای بیش از یک میلیون جوان بدون کار و درآمد تشخیص داده و از دولت خواستند که ایجاد کار را برای تمام جوانانی که بیش از دو سال بیکار مانده اند تضمین کند.

از تصادف روزگار، انتشار این گزارش تحقیقی همزمان شد با گزارش مآیوس کننده ای از طرف کمیسیون مستقل رسیدگی به شکایات از پلیس که می گوید پس از گذشت ۸ ماه از کشته شدن مارک داگن به ضرب گلوله پلیس هنوز نتوانسته پلیس لندن را قانع کند که برای انجام تحقیقات کامل به منظور روشن شدن دلیل قتل مارک داگن ۲۹ ساله توسط مآموران آنها، پلیس اسکاتلند یارد باید دلیل تعقیب فرد مقتول و تصمیم به شلیک گلوله به قصد کشت وی را اعلام کند.

به گفته معاون کمیسیون یاد شده، پلیس لندن با استناد به یک قانون امنیتی که به آنها اجازه می دهد محتوی گفتگوهای ضبط شده در جریان کنترل یا شنود تلفنی را محرمانه نگاهدارند از افشای آن خودداری می کند.

برای رفع این بن بست قانونی، کمیسیون مستقل رسیدگی به شکایات از پلیس از دولت خواسته تا قانون موجود را در مورد عملیاتی که به مرگ افراد تحت تعقیب پلیس منجر شود تغییر دهد، چون در غیر آن صورت هرگز معلوم نخواهد شد که پلیس به چه دلیل بسوی جوانی آتش گشود که مرگ او نقطه آغاز آشوب های خیابانی ای شد که ۳ شبانه روز نقاط مختلف لندن و چند شهر دیگر انگلستان را در آتش و غارت فرو برد.



:: برچسب‌ها: شهری ,
:: بازدید از این مطلب : 310
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از اطلاعیه نهاد نخست وزیری تركیه، 'عنان ' در این مكالمه تلفنی 'اردوغان ' را در جریان مذاكرات خود با كشورهای مختلف در باره سوریه قرار داد.

نخست وزیر تركیه نیز در این مكالمه تلفنی با اشاره به قبول طرح عنان از سوی دولت سوریه خواهان اجرای این طرح از سوی مقامات سوری شد.

براساس این اطلاعیه ، دو طرف در این تماس تلفنی به تداوم مشورت های دایمی در موضوع سوریه تاكید كردند.

خاورم**2012** 230



:: برچسب‌ها: فوتبال , درختان ,
:: بازدید از این مطلب : 298
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

'‌محمد آروین' صبح شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت:‌ بروز سیل و بالا آمدن سطح آب رودخانه در این محور باعث شد تا این محور ارتباطی بسته اعلام شود.

وی افزود:‌ مسافرانی كه قصد عزیمت از محور غربی این استان به سوی استانهای شمالی را دارند می توانند از یكی از دو محور جایگزین 'چمن بید- گرمه - میامی' و یا 'آشخانه - شهرآباد - گلیداغ'‌ تردد كنند.

بارندگی شب گذشته در حوزه استان خراسان شمالی نیز موجب وارد آمدن بیش از سه میلیارد ریال خسارت به راههای روستایی، بخش دامی و مسكونی در شهرستان های جاجرم و بجنورد شد.

ك/3 626 1568



:: برچسب‌ها: سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 305
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش ایرنا به نقل ازبخش رسانه ای دفترمقام معظم رهبری در سوریه، وی درخطبه های نمازجمعه در مصلای حرم حضرت زینب(س)درمنطقه زینبیه دمشق پایتخت سوریه افزود : با وجود آزاد شدن برخی از ایرانیان ربوده شده ، لازم است تا تلاش ها برای آزاد مابقی افراد ادامه یابد.

29 ایرانی آذر ماه و بهمن در سه مرحله در مركز و شمال سوریه ربوده كه 11 نفر از آنان پیش از عید آزاد شدند.

11 نفر دیگر نیز شامل 5 مهندس و 6 زایر روز گذشته (پنجشنبه ) آزاد شدند.

هنوز 2 مهندس و 5 زایر در اختیار افراد مسلح هستند.

نماینده مقام معظم رهبری در سوریه در ادامه تاكید كرد امروز آنچه كه در منطقه بیش از همه چیز مورد نیاز مردم است ، امنیت می باشد و حضور نیروهای خارجی ثمره ای جز نفاق و بی بند و باری و ناامنی برای مردم در پی ندارد.

آیت الله حسینی همچنین با اشاره به تحولات اخیر در سوریه در این ارتباط خواستار وحدت ، همدلی و اتحاد بیشتر مردم سوریه در مقطع كنونی برای عبور از بحران اخیر شد.

نماینده مقام معظم رهبری در سوریه با اشاره به فرا رسیدن سالروز میلاد با سعادت زینب كبری (س) خاطر نشان كرد كه ایشان بزرگ ترین پرچمدار قیام كربلا در مقابل یزید بود و رفتار ، گفتار و ولایت مداری ایشان باید برای همه الگوی بارز و سرمشق در همه زمینه ها باشد.

وی در ادامه با اشاره به در پیش بودن ایام فاطمیه یاد و خاطره شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) را گرامی داشت و از همه مسلمانان اعم از شیعه و سنی خواست تا با برپایی مراسم و برنامه های عزاداری در مكان های مختلف نسبت به تعظیم شعائر اسلامی مبادرت و بر وحدت ، همدلی و اتحاد خود بیفزایند.

خاورم**1436



:: برچسب‌ها: خورشید , نشان , مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 315
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

جناب مستطاب رضوان جایگاه، جورج واشنگتن، غفرالله ذنوبه، اوّلین رئیس جمهوری آمریکا

چند وقت پیش بعد از شرکت در مجلس ترحیم یکی از بندگان مقَرّب درگاه الهی، با چند نفر از رفیقهایی که سرشان برای تحلیلهای تاریخی درد می کند، رفتیم به یک قهوخانۀ نزدیک آن حوالی و بحث خوشنامی و بدنامی در تاریخ را که در حاشیۀ طلب آمرزش آن مرحوم شروع شده بود، ادامه دادیم، و این تحلیل تاریخیمان هم مثل همۀ تحلیلهای تاریخی گذشته مان هیچ نتیجه ای نداشت جز خسته کردن و خسته شدن همه مان و نخود، نخود، هرکه رود خانۀ خود!

یکی صحبت اسکندر را پیش کشید که برای یونانیها و به طور کلّی غربیها «اسکندر کبیر» است و برای ایرانیها «اسکندر گجسته» یا «اسکندر ملعون».

یکی اشاره کرد به «انوشیروان دادگر» و گفت عادل بودنش را باید رفت آن دنیا از آن سی هزار مزدکی پرسید!

خلاصه همین طور توی تاریخ گشتیم و گشتیم، و دیدیم یک خوشنام هم پیدا نمی کنیم که یک جایی از قبای شخصیت ش لکّۀ بدنامی برنداشته باشد.

آخِرهای همین تحلیل، که چه عرض کنم، آخرهای همین نُشخوار آدمیزاد، بود که من به یاد رجال خوشنام تاریخ آمریکا افتادم، عالی جنابهایی مثل جورج واشنگتن (George Washington)، تامس جفرسون (Thomas Jefferson)، و اِبراهام لینکلن (Abraham Lincoln)، که نه فقط آمریکاییها، بلکه همۀ مردم دنیا اسمشان را که می شنوند، روحشان می خواهد یک توک بال پرواز کند، برود آمریکا، تُربت پاکشان را سجده کند و برگردد!

حضرت خلد آشیان، تامس جفرسون، نور الله مرقده الشریف، سوّمین رئیس جمهوری آمریکا

شما را به خدا نخواهید بپرسید که مگر اینها با آیزنهاور (Eisenhower)، ریچارد نیکسون (Richard Nixon)، یا جورج بوش (George Bush) بزرگه و کوچکه چه فرقی داشتند!

بابا، این را که دیگر هر بچّه شیرخوره ای در هر دالغوزآبادی می داند که جورج واشنگتن، اولین رئیس جمهوری آمریکا، رهبر سیاسی و نظامی ملّت آمریکا در جنگ استقلال علیه بریتانیا بود و قانون اساسی جمهوری هم با ریاست و نظارت او نوشته شد. تامس جفرسون، سوّمین رئیس جمهوری آمریکا هم نویسندۀ اصلی «اعلامیۀ استقلال» و «بیانیۀ جهانی حقوق بشر» بود. اِبراهام لینکلن، شانزدهمین رئیس جمهوری آمریکا هم، که بر شکّاکش لعنت، سردار پیروزی در جنگ داخلی آمریکا بود و قهرمان الغای بردگی و آزادی برده های آمریکا.

خوب، این هر سه تا برای ملت سفید پوست زمان خودشان کارهای بزرگی کردند و سومیشان هم که سیاهپوستها را از بردگی نجات داد. می گویم راستی، این رجال خوشنام برای سرخپوستها چه کار کردند؟

وقتی اولین سفید پوستها وارد قاره ای شدند که هنوز اسمش آمریکا نشده بود، این سرزمین ناشناخته، مملکت آباء و اجدادی مردمی بود که برای خودشان تمدن وفرهنگی داشتند و جمعیتشان در حدود ده میلیون بود. آنوقت، در طول سیصد سال، بر عکس جمعیت همۀ جاهای دیگر دنیا که ده، صد، یا سیصد برابر شده بود، از ده میلیون سرخپوست، در سرتاسر این قاره یک میلیون هم باقی نماند. همه شان، که حقاً و منطقاً و قانوناً صاحب بزرگترین و حاصلخیزترین سرزمین دنیا بودند، یا از گرسنگی و مرضهایی که سفید پوستها براشان سوغات آورده بودند، مردند، یا در جنگ نابرابر با سفیدپوستهای غاصب کشته شدند.

حضرت جنّت مکان، اِبراهام لینکلن، طاب ثراه، شانزدهمین رئیس جمهوری آمریکا

می گویم این خوشنامهای تاریخ آمریکا، که بیانیۀ حقوق بشر هم می نوشتند، و مایۀ افتخار بشریت هم حساب می شوند، به فکرشان نیامد که بگویند:

«ای بابا، ما آمدیم توی مملکت یک مشت مردم بیگناه، به جای اینکه باشون داد و ستد کنیم، ازشان زمین بخریم، و باشان هموطن بشویم، همه شان را یا کشتیم یا فرستادیمشان توی بیابانهای برهوت، دورشان قراول گذاشتیم! خجالت هم خوب چیزی است، مخصوصا برای ما تاریخ سازهای خوشنام! »



:: برچسب‌ها: غذا ,
:: بازدید از این مطلب : 300
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

صادرات نفت ایران با هدف فشار بر برنامه اتمی این کشور هدف قرار گرفته است

باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا با اجرای تحریم های کنگره علیه نظام مالی و صنعت نفت ایران موافقت کرده است.

بر اساس بیانیه صادر شده به وسیله کاخ سفید، آقای اوباما به این نتیجه رسیده است که عرضه جهانی نفت به اندازه ای است که تحریم نفتی ایران به تامین نیازهای متحدان ایالات متحده آسیب نخواهد زد.

این اقدام به ایالات متحده امکان می دهد که بانک های خارجی طرف معامله با بانک مرکزی ایران را مجازات کند.

آقای اوباما در یادداشتی خطاب به وزیران خارجه، دارایی و انرژی آمریکا اعلام کرد که پس از بررسی های لازم به این نتیجه رسیده است که به اندازه کافی نفت و محصولات نفتی به بازارهای جهانی عرضه می شود که بتواند جایگزین قطع قابل توجه صادرات ایران باشد.

کنگره آمریکا سال گذشته متممی را به بودجه دفاعی این کشور اضافه کرد که موسسه های مالی و بانک های طرف معامله با بانک مرکزی ایران را مجازات می کند.

از جمله مجازات های در نظر گرفته شده، منع دسترسی این موسسه ها به نظام مالی ایالات متحده است.

هدف از این تحریم، کاهش درآمدهای نفتی ایران برای فشار بر این کشور جهت متوقف کردن غنی سازی اورانیوم عنوان شده است.

دولت آمریکا پیش تر ژاپن و ده عضو اتحادیه اروپا را از اجرای این مجازات ها مستثنی کرده است.

مجازات موسسه های طرف معامله با بانک مرکزی در رابطه با مبادلات غیرنفتی بلافاصله به اجرا گذاشته شد ولی برای جلوگیری از فشار روانی به بازارهای جهانی، اجرای تحریم های مربوط به معاملات نفتی به شش ماه پس از تصویب قانون و به نظر مثبت رئیس جمهوری محول شد.

مهلت آقای اوباما برای تصمیم گیری در این باره روز جمعه بود.

بر این اساس، از سه ماه دیگر مجازات های در نظر گرفته شده برای خریداران نفت ایران به اجرا گذاشته می شود.

این در حالی است که افزایش تنش بر سر برنامه اتمی ایران و افزایش تحریم های این کشور باعث بالا رفتن بهای نفت خام در بازارهای جهانی شده است.

ده روز قبل کریستین لاگارد، رئیس صندوق بین المللی پول هشدار داده بود که اختلال در صادرات نفت ایران می تواند "تبعاتی جدی" برای اقتصاد جهانی داشته باشد. به گفته خانم لاگارد، بر اساس محاسبات صندوق بین المللی پول، وقوع وقفه در صادرات نفت ایران می تواند قیمت نفت در بازارهای جهانی را ۲۰ تا ۳۰ در صد افزایش دهد.



:: برچسب‌ها: خورشید , شب , تایلند ,
:: بازدید از این مطلب : 368
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

بغداد- ' نوری المالكی ' نخست وزیر عراق جمعه شب با اشاره به برگزاری اجلاس سران عرب در بغداد تاكید كرد كه این اجلاس توانست دیدگاه وتوجه كشورهای عربی به عراق را تغییر دهد.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، نخست وزیر با ارسال پیامی كه در رسانه های گروهی این كشور انتشار یافت تاكید كرد ،بزرگترین چالش برای برگزاری این اجلاس امنیت بود كه با همت مردم ونیروهای مخلص امنیتی با سربلندی برگزار شد.

وی افزود:باطرحهای مهم امنیتی كه در مدت برگزاری اجلاس برنامه ریزی شد كام دشمنان ملت را به تلخی تبدیل كردیم.

به گفته نخست وزیر عراق از مهمترین نتایج اجلاس بغداد بازگرداندن اعراب به دامن عراق وتثبیت جایگاه عراق در میان انها بوده است.

وی تاكید كرد با برگزاری موفقیت امیز این اجلاس زمینه تقویت روابط سیاسی واقتصادی میان اعضای اتحادیه و كشور عراق فراهم شده است .

بیست وسومین اجلاس سران عرب در بغداد در حالی روز پنچشنبه بكار خود پایان داد كه برخی كشورها ی عرب با اعزام نمایندگان دون پایه خود به این نشست تلاش كردند انرا كمرنگ جلوه دهند..

تمام/1385



:: برچسب‌ها: وابسته به تکزاس , اسکاتلند ,
:: بازدید از این مطلب : 374
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers
ویلیام هیگ

ویلیام هیگ می گوید ارزش این کمک ها به ۵۰۰ هزار پوند می رسد

ویلیام هیگ، وزیر خارجه بریتانیا می گوید این کشور کمک هایش را به مخالفان دولت بشار اسد در سوریه افزایش خواهد داد.

آقای هیگ در سخنرانی سالانه خود، خطاب به بشار اسد گفت امکانی برای باقی ماندن او در قدرت از طریق راه های دیپلماسی باقی نمانده است.

آقای هیگ، در حضور سفرا و نمایندگان کشورهای مختلف گفت بریتانیا به گروه های مخالف کمک هایی به ارزش ۵۰۰ هزار پوند اعطاء خواهد کرد.

این کمک ها شامل آموزش برای فعالان سیاسی و شهروندان روزنامه نگار در سوریه برای تسهیل ارسال خبرها به خارج از کشور و همچنین، دسترسی راحت تر به خطوط تلفنی ایمن، برای هماهنگی آسانتر تظاهرات خواهد بود.

علاوه بر این، به گروه هایی که شواهد و مدارکی را از فجایع رخ داده در سوریه گردآوری می کنند، کمک خواهد شد.

بر اساس آماری که سازمان ملل متحد منتشر کرده، از زمان آغاز درگیری ها در سوریه، بیش از ۹ هزار نفر کشته شده اند.

آقای هیگ در سخنانش گفت توسل رژیم سوریه به زور و ارعاب، نتیجه بخش نخواهد بود.

او گفت آقای اسد ممکن است به ویرانی حمص، خیابانهای خلوت ادلیب و زندان های شلوغ سوریه بنگرد، و فکر کند که امکان باقی ماندن در قدرت را دارد، اما در نهایت این واقعیت را نمی تواند تغییر دهد که بسیاری از سوری ها خواهان آینده ای بهتر هستند.

سران مخالفان جکومت سوریه تاکنون با هرگونه مذاکره ای که به باقی ماندن بشار اسد در قدرت بیانجامد، مخالفت کرده اند.

بشار اسد از سوی دیگر، اعلام کرده است برای شرکت در هر گونه طرح صلح سازمان ملل متحد، باید کشورهای دیگر کمک های خود را به مخالفان که به گفته او تروریست هستند، خاتمه دهند.



:: برچسب‌ها: هندوستان , دختر ,
:: بازدید از این مطلب : 315
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش روز جمعه ایرنا ، وی گفت : 21 تن از مسافران اتوبوس ایرانی كه بامداد امروز در نزدیكی شهر ارزروم دچار حادثه شدند، هم اكنون در بیمارستان های این شهر بستری هستند كه حال سه تن از آنان وخیم اعلام شده است.

سخنگوی كنسولگری كشورمان در ارزروم اظهارداشت : این سه تن در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان ارزروم و تحت نظر پزشكان قرار دارند.

او وضعیت دیگر مصدومان این تصادم را مطلوب توصیف كرد و گفت : این مصدومان به صورت سرپایی مداوا شده اند و فردا از بیمارستان ها ترخیص و زمینه بازگشت آنان به ایران فراهم خواهد شد.

وی با اشاره به كشته شدن چهار تن از مسافران این اتوبوس كه از استانبول عازم ایران بود، تصریح كرد: هماهنگی های لازم با پزشك قانونی شهر ارزروم به عمل آمده و بزودی، فوت شدگان به ایران منتقل خواهند شد.

او در ادامه اظهارداشت: كاركنان كنسولگری ایران در ارزروم پس از اطلاع از وقوع این حادثه در محل این تصادم رانندگی حاضر شده و زمینه انتقال مصدومان را به بیمارستان های این شهر فراهم كردند.

سخنگوی كنسولگری ایران در ارزروم با اشاره به شرایط نامساعد جوی در ایام فروردین و تعطیلات نوروزی در شرق تركیه اظهارداشت: با توجه به شرایط بد آب هوایی و نامناسب بودن رفت و آمد در جاده ها در شرق تركیه ، بیشترین تصادفات در این ایام رخ می دهد .

خاورم / 230 **1514



:: برچسب‌ها: کریسمس , سیاه و سفید , کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 411
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش پایگاه خبری گل، رونالدینیو در طول سالهای 2003 تا 2008 در نیوكمپ توپ می زد و با این تیم به دو قهرمانی لالیگا و یك قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا دست یافت.

اكنون چهار سال از جدایی این ستاره 32 ساله از بارسا و پیوستنش به میلان و درنهایت بازگشتش به فوتبال برزیل می گذرد و ادمیلسون معتقد است كه این رونالدینیو بوده كه باشگاه بارسا را به اینجا رسانده است.

ادمیلسون در صحبتهایی اعلام كرد كه رونالدینیو نقش هدایتگری را در بازیابی تیم كاتالان داشته است.

وی گفت: رونالدینیو در بارسلونا بازیكنی استثنایی بود. من نمی دانم كه در ماه های اخیر حضورش در بارسا چه اتفاقاتی برای او رخ داد. رونالدینیو در لحظاتی بحرانی به بارسا آمد. با این تیم همه چیز را فتح كرد و تاریخ بارسا را عوض كرد.

ادمیلسون ادامه داد:80 درصد موفقیتهای كنونی بارسا به خاطر رونالدینیو است. او تصمیم گرفت بارسا را به مقصد میلان ترك كند ولی متاسفانه نتوانست در میلان، در همان سطح و اندازه های فوتبالش در بارسا باشد.

ادمیلسون كه در سال 2011 با فوتبال خداحافظی كرد در ادامه صحبتهایش یادآوری كرد كه از درخشش مسی در بارسلونا متعجب نشده است.

این اسطوره 35 ساله گفت: زمانی كه مسی تازه به تیم اصلی آمده بود، من در كنارش بازی می كردم. در جلسات تمرینی ما می دیدیم كه او به خاطر كیفیت بازی، سرعت بالای و قدرت فوق العاده اش در كنترل توپ، بازیكن متفاوتی است. در آن دوران رونالدینیو در روزهای اوجش بود ولی ما می دانستیم كه مسی هم می تواند بازیكن بزرگی باشد. رونالدینیو رفت و مسی تدریجا به همان اهمیتی دست یافت كه رونی در بارسا داشت. از سال 2007 مسی به گلها و بازیهایی رسید كه اصلا طبیعی نبود.

**1584**1440



:: برچسب‌ها: پاییز ,
:: بازدید از این مطلب : 429
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()